• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
Αναδημοσιεύσεις
Θεσσαλονίκη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του εργάτη που σώθηκε χάρη στον 50χρονο χειριστή (από το Ωραιόκαστρο).

Αναδημοσίευση, 14-3-2017.

Τον αδικοχαμένο 50χρονο χειριστή του γερανοφόρου οχήματος (από το Ωραιόκαστρο), που ανατράπηκε στο εργοτάξιο του μετρό στην Καλαμαριά, αποχαιρετά ο συνάδελφος και φίλος του, που σώθηκε τελευταία στιγμή χάρη στην προτροπή του εκλιπόντος.

Με μήνυμά του στο Facebook, εχθές το βράδυ, ευχήθηκε καλό παράδεισο στον φίλο του και σημείωσε πως αισθάνεται τυχερός που είναι ακόμη ζωντανός.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμά του:

«Αγαπητοί φίλοι μου πριν μια ώρα περίπου γράφτηκε ο επίλογος σε ένα άσχημο ατύχημα στον χώρο εργασίας μου στο μετρό Καλαμαριάς (αιγαίου με πόντου) όπως ήδη έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ με το χειρότερο αποτέλεσμα.

Ένας χειριστής γερανού στην προσπάθεια του να ανελκύσει από το βάθος του μετρό ένα φορτηγό με παπαγάλο, ίσως από λάθος εκτίμηση του βάρους ντεραπάρισε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του μέσα στην καμπίνα του μηχανήματος.

Φίλε Παναγιώτη καλό παράδεισο.

Η ανάρτηση γίνεται γιατί στο παραπάνω περιστατικό είχα άμεση συμμετοχή βοηθώντας πάνω από το σκάμμα και ακριβώς μπροστά από τον γερανό στο να αποφύγει τα εμπόδια που υπάρχουν στο ανέβασμα κάθε υλικού από το σκάμμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τελικά η "Πατριωτική Ένωση" ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την αυριανή κινητοποίησή της.

Αναδημοσίευση, 27-2-2017.

Η "Πατριωτική Ένωση" με νεότερη ανακοίνωσή της δηλώνει ότι αναβάλλει τη συγκέντρωση που είχε ορίσει για αύριο στις 1 το μεσημέρι μπροστά στην εκκλησία "Κοιμήσεως της Θεοτόκου" στο Ωραιόκαστρο. Οι λόγοι της αναβολής δεν διευκρινίζονται αλλά πιθανότατα σχετίζονται με την συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει για την ίδια ώρα μπροστά στο δημαρχείο η Λαική Επιτροπή Ωραιοκάστρου.

 
Φορά παρωπίδες το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου του 1ου δημοτικού σχολείου. Τεράστιες οι ευθύνες τους για την τραγική κατάσταση που διαμορφώθηκε.

Αναδημοσίευση, 22-2-2017.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο σχολείο μας από την Παρασκευή 17.2.2017 λειτουργεί Δ.Υ.Ε.Π. (Δομή Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων). Από την ημέρα εκείνη είμαστε θεατές μιας «φιέστας» που γίνεται με αδιευκρίνιστους αποδέκτες και βέβαια μάρτυρες επεισοδίων που προέρχονται από παράγοντες όχι μόνο εξωσχολικούς, αλλά και εκτός της τοπικής κοινωνίας του Ωραιοκάστρου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με δεδομένη την αναίτια στοχοποίηση του σχολείου μας σε σχέση με το ενδεχόμενο λειτουργίας ΔΥΕΠ σε αυτό, ήδη από το φθινόπωρο του 2016, όταν τα παιδιά μας έγιναν μάρτυρες διαδηλώσεων και πορειών μπροστά στο σχολείο, με πανό και συνθήματα, αλλά και με τον βανδαλισμό του σχολείου μας δύο φορές από εξωσχολικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι παρουσία της αστυνομίας έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του, όπως «ξυλοφορτώστε τους φασίστες» και πυρπόλησαν την Ελληνική σημαία που κατέβασαν από τον ιστό της εντός της αυλής του σχολείου μας, γεγονότα, τα οποία είναι καταδικαστέα και θα διερευνήσουμε αν έτυχαν της δέουσα προσοχής από την Ελληνική Πολιτεία και την Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς για τις πράξεις αυτές και ο Διευθυντής του σχολείου μας και ο Δήμος Ωραιοκάστρου μας δήλωσαν ότι κατατέθηκαν μηνυτήριες αναφορές, επισημάναμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι το σχολείο μας δεν είναι κατάλληλο για τη λειτουργία του ως Δ.Υ.Ε.Π., μεταξύ άλλων και για το λόγο αυτό.

Την ανησυχία μας αυτή εκφράσαμε στο Διευθυντή του σχολείου μας, στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου, όσο και στο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας κ. Γ. Παντή στη συνάντηση που είχαμε μαζί του στις 27.1.2017, παρουσία των συμβούλων του κ. Αγγελόπουλου, κ. Μπένου, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Ανανιάδη και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας κ. Γεωργίου, χωρίς να έχουμε καμιά αντίδραση, παρά μόνο του κ. Παντή και των συνεργατών του που μας επέπληξαν όταν το αναφέραμε και μας είπαν ότι οι αποφάσεις τους δεν μπορεί να παίρνονται με τέτοιου τύπου πιέσεις.

Στη συνέχεια και ενώ είχαμε εκφράσει ως Δ.Σ. την αντίθεσή μας, για λόγους συμβολικούς, στην οργάνωση γιορτής υποδοχής στο σχολείο μας και ο Διευθυντής του σχολείου είχε δεσμευτεί στην πρόεδρο του Συλλόγου μας ότι η γιορτή θα ήταν διακριτική και «κεκλεισμένων των θυρών», την Παρασκευή, 17.2.2017, διοργανώθηκε στο σχολείο μας, χωρίς να ενημερωθεί στο παραμικρό ο Σύλλογός μας, γιορτή υποδοχής με παραβρισκόμενους τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας κ. Παντή και τους συμβούλους του, τον Περιφερειακό διευθυντή κ. Ανανιάδη, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας κ. Γεωργίου, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μηταφίδη, τους επικεφαλής παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ωραιοκάστρου κ. Εδιρνέλη και κ. Θεμελή, με κάλεσμα μάλιστα, μέσω διαδικτύου, της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης να παρεβρεθούν όσοι εκπαιδευτικοί και γονείς επιθυμούν στο σχολείο μας, στη γιορτή υποδοχής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ωραιόκαστρο: Γονείς και δάσκαλοι ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στα προσφυγόπουλα.

Αναδημοσίευση, 17-2-2017.

Μια μικρή γιορτή «υποδοχής» των προσφυγόπουλων στις σχολικές αίθουσες ετοιμάζουν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 2.00 το μεσημέρι εκπαιδευτικοί και γονείς στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου (Αριστοτέλους 1). Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όλο το περασμένο διάστημα από μικρή μερίδα πολιτών που εναντιωνόταν στο ενδεχόμενο φοίτησης των παιδιών των προσφύγων στο σχολείο, η εκπαιδευτική κοινότητα θέλει να δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα στα πολύπαθα παιδιά, καλωσορίζοντας τα στο Ωραιόκαστρο.

Όπως αναφέρει η Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση της, «καλούμε τους συναδέλφους/ισσες τους μαθητές και τους γονείς στην υποδοχή των προσφυγόπουλων στο 1ο Δημοτικό Ωραιοκάστρου την Παρασκευή 17/2, ημέρα έναρξης των μαθημάτων, στις 2.00 μ.μ. και σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας της ΔΥΕΠ προσφέροντας ότι μπορούν και εκτιμούν στα παιδιά που θα φιλοξενηθούν».

Για τους εκπαιδευτικούς, συνεχίζει, η εκπαίδευση όλων των παιδιών που ζουν στη χώρα μας ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή και θρήσκευμα, αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα μαζί με το δικαίωμα στη στέγαση, τη σίτιση, την περίθαλψη και παρουσιάζει στη συνέχεια τις προτάσεις της για τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στα σχολεία της χώρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε’ ΕΛΜΕ-Θ:

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα ανθρώπινα δικαίωμα των προσφύγων για αξιοπρεπή στέγαση, σίτιση, περίθαλψη και εκπαίδευση. Για να ανοίξουν τα σύνορα, να ανοίξουν οι φράχτες της ΕΕ και να εξασφαλιστεί η άμεση μετακίνηση των προσφύγων στις χώρες που επιθυμούν και η ασφαλής μετεγκατάστασή τους στις χώρες τελικού προορισμού τους. Για ουσιαστική αξιοποίηση των οικονομικών χωρίς τη συμμετοχή των ΜΚΟ. Για να σταματήσει ο πόλεμος και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που διαλύουν χώρες και αφανίζουν λαούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
H «Γέφυρα» αρνείται να πάρει μέρος στο Καρναβάλι του Ωραιοκάστρου, λόγω ρατσισμού του Γαβότση !

Αναδημοσίευση, 10-2-2017.

Αυξάνονται οι αντιδράσεις για τη συνεργασία του Δήμου Ξάνθης με το Δημο Ωραιοκάστρου μέσω πολιτιστικών ανταλλαγών. Πρόσφατα στην Οργανωτική Επιτροπή του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού εκφράστηκαν οι πρώτες αντιδράσεις από κάποιους συλλόγους ενάντια στην προτροπή του Δήμου να συμμετάσχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου, λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς που αποδίδουν στο Δήμαρχο του συγκεκριμένου Δήμου.
Ακολούθησε ανακοίνωση της παράταξης Ανταμπούφη και προτροπή σε όλους τους Συλλόγους εναντίον κάθε αποστολής του Δήμου Ξάνθης στο Καναρβάλι Ωραιοκάστρου για τους ίδιους  λόγους, ενώ πλέον με επίσημη ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής «Η Γέφυρα» επιλέγει να το κάνει πιο εμφατικά. και αρνείται δημόσια την πρόσκληση:
Η ανακοίνωση:
Κατόπιν καλέσματος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης για συμμετοχή μας στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, νιώθουμε την ανάγκη να αρνηθούμε δημόσια αυτή την πρόσκληση.
Όπως γνωρίζουμε, ο Δήμος Ξάνθης και ο Δήμος Ωραιοκάστρου, τον Σεπτέμβριο του 2016, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με στόχο εκτός των άλλων τη «συνεργασία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών στους τομείς των πολιτιστικών κυρίως δράσεων».
Υπενθυμίζουμε, όμως, πως ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, την ίδια περίοδο, σε ρατσιστικό παραλήρημα προέτρεψε τους κατοίκους σε μη σύννομες πράξεις εναντίων των προσφύγων, ενώ δημιουργούσε συστηματικά ξενοφοβικό κλίμα στην περιοχή, καλώντας ουσιαστικά τους πολίτες να αντιδράσουν στην ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία, πράξεις που οδήγησαν σε εισαγγελική παρέμβαση.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να στείλουμε, από την πολυπολιτισμική και ειρηνική Ξάνθη, ένα μήνυμα εναντίωσης σε κάθε μορφή ρατσισμού και ξενοφοβίας και να καλέσουμε δημόσια και τους υπόλοιπους συλλόγους των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών να πράξουν αναλόγως και να μη συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Από το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα»

 
Εντελώς αδικαιολόγητη η αύξηση των δημοτικών τελών από το Γαβότση, σε τρεις εβδομάδες τα εγκαίνια του ΣΜΑ Ευκαρπίας, μεγάλη εξοικονόμηση για τους δήμους.

Αναδημοσίευση, 1-2-2017.

Δοκιμαστική η λειτουργία στην αρχή και κανονική από το Μάρτιο. Πόσα σκουπίδια θα δέχεται. Τα οφέλη για δήμους, ΧΥΤΑ Μαυροράχης και ΣΜΑ Φοίνικα.
Την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια του ΣΜΑ Ευκαρπίας, ενός έργου, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση και πολλά εμπόδια και στο οποίο ακόμη αντιδρά ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.
Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας που θα λειτουργήσει τον ΣΜΑ προχωρά αυτές τις μέρες στις συνδέσεις του με τα δίκτυα (ΔΕΗ κτλ.), ενώ όπως επισημαίνεται, θα υπάρξει μια πρώτη περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας (λιγότερα φορτία από τα προβλεπόμενα), με την πλήρη λειτουργία να υπολογίζεται να αρχίσει το Μάρτιο.
Ο ΣΜΑ Ευκαρπίας θεωρείται το δεύτερο μεγαλύτερο έργο διαχείρισης απορριμμάτων μετά το ΧΥΤΑ Μαυροράχης, τον οποίο καλείται να αποσυμφορήσει, χωρίς να επιφέρει όμως ανάλογη επιβάρυνση. Μάλιστα, οι αρμόδιοι του ΦΟΔΣΑ επισημαίνουν ότι η πόλη δε θα ξαναζήσει ημέρες με «βουνά» σκουπιδιών στους δρόμους, ούτε σε απεργίες, αφού η αποκομιδή θα μπορεί να γίνεται απρόσκοπτα και τα σκουπίδια θα μπορούν να παραμείνουν με ασφάλεια και χωρίς επιβάρυνση του περιβάλλοντος και της περιοχής μέχρι και για τέσσερις μέρες.
Πρόκειται για ΣΜΑ κλειστού τύπου (ο πρώτος πανελλαδικά), στον οποίο θα μεταφορτώνονται τα σκουπίδια επτά δήμων (Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Δέλτα, Κορδελιού – Ευόσμου, Νεάπολης – Συκεών, Χαλκηδόνας, Ωραιοκάστρου και το 60% των σκουπιδιών του δήμου Θεσσαλονίκης).
Για τους άλλους δήμους ανατολικά του πολεοδομικού συγκροτήματος (40% του δήμου Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Θερμαϊκού, Καλαμαριάς και Πυλαίας – Χορτιάτη) η μεταφόρτωση θα γίνεται στο ΣΜΑ Φοίνικα.
Οι δυο δήμοι που δε θα οδηγούν τα σκουπίδια τους σε ΣΜΑ, λόγω εγγύτητας με τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, είναι της Βόλβης και του Λαγκαδά.
Ο ΣΜΑ Ευκαρπίας μπορεί να δέχεται 250.000 τόνους σκουπιδιών για συμπίεση και αποθήκευση στα 60 κλειστά κοντέινερ που διαθέτει, σε ετήσια βάση. Δηλαδή θα μπορεί να δέχεται σύμφωνα με τις προβλέψεις περίπου 700 τόνους κάθε μέσα σε μια 24ωρη βάρδια  και θα αποσυμφορήσει εκτός από το ΧΥΤΑ (όπου πλέον θα οδηγούνται μικρότερες ποσότητες) και τον ΣΜΑ Φοίνικα, που δέχεται μέχρι σήμερα το μεγάλο φορτίο.
Επίσης, ο ΦΟΔΣΑ έχει προμηθευτεί 22 οχήματα για τη μεταφόρτωση των συμπιεσμένων σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ.
Ο ΣΜΑ μπορεί να είχε προϋπολογισμό 7 εκ. ευρώ, όμως θα μειώσει σημαντικά το λειτουργικό κόστος των δήμων για την καθαριότητα, αφού τα απορριμματοφόρα θα διοχετεύουν πολύ κοντά πλέον τα σκουπίδια. Οι αρμόδιοι θεωρούν ότι η μείωση αυτή του κόστους μπορεί να περάσει και στον πολίτη, με μια μείωση των ανταποδοτικών τελών που πληρώνει σήμερα στους δήμους. Μόνο από τα λιγότερα χιλιόμετρα και δρομολόγια των απορριμματοφόρων, ο ΦΟΔΣΑ εκτιμά ότι θα υπάρξει εξοικονόμηση 50%.

 
ΥΠΕΣ: Ενισχύσεις 7,9 εκ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές (πίνακας δήμων), 258.608 ευρώ στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Αναδημοσίευση, 27-1-2017.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε τις παρακάτω επιχορηγήσεις ύψους 7.920.982,55 ευρώ σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποκλειστικά για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων αυτών των οργανισμών προς τρίτους, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών «Επιχορηγήσεις εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΕΣ – κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων» που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Τo εν λόγω ποσό κατανέμεται ως εξής:

ΟΤΑ                                                Νομός                                     Ποσό
Αλεξανδρούπολης                         Έβρου                              600.172,64
Βορείων Τζουμέρκων                  Ιωαννίνων                             163.408,73
Ελληνικού – Αργυρούπολης           Αττικής                              608.088,98
Ερμιονίδας                               Αργολίδας                              223.646,71
Καρδίτσας                                Καρδίτσας                             323.342,99
Κασσάνδρας                             Χαλκιδικής                             423.404,43
Κερατσινίου – Δραπετσώνας         Αττικής                                610.511,84
Κιλελέρ                                   Λάρισας                                 179.638,11
Πόρου                                    Αττικής                                  374.478,22
Ρεθύμνης                               Ρεθύμνου                              1.444.548,49
Σφακιών                                Χανίων                                     189.979,10
Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος     Αττικής                                   880.463,86
Φιλιατών                             Θεσπρωτίας                               687.633,00
Φλώρινας                            Φλώρινας                                   953.056,63
Ωραιοκάστρου                    Θεσσαλονίκης                              258.608,82


 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!

Αναδημοσίευση και σχόλιο "Τροχού", 24-1-2017.

"Τροχός": Απίστευτο το θράσος της ακροδεξιάς οργάνωσης "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ" απειλεί με μήνυση την Ομάδα Γυναικών Ωραιοκάστρου.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Απάντηση στις άθλιες συκοφαντικές δυσφημίσεις και τις επιθέσεις της ΟΓΕ κατα Ελλήνων Πολιτών.

Ανησυχία για την Δημοκρατία και την Συνταγματική τάξη στη χώρα μας προκαλεί η ποινικά κολάσιμη ανακοίνωση – συκοφαντική δυσφήμιση της λεγόμενης ΟΓΕ ( συνεργατών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ ) για το θέμα των λαθρομεταναστών και την ένταξη μουσουλμάνων στα σχολεία, αποκαλώντας κατοίκους και γονείς αντιδρώντες αλλά και την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου με τον χαρακτηρισμό φασίστικές ομάδες. Με συκοφαντίες η ΟΓΕ αποκαλεί φασίστες όσους αντιδρούν και εκφράζουν τις διαφωνίες τους, γονείς και Έλληνες πολίτες που υπερασπιζόμαστε το Σύνταγμα της Ελλάδος και την Δημοκρατία αλλά και τις Δημοτικές αρχές και Συλλόγους γονέων σχολείων και Ιατρικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα που αντιδρούν μπροστά σε μία πρωτοφανή έκθεση σε κινδύνους δημόσιας υγείας, στην ισλαμοποίηση και την κατάλυση του Συντάγματος της Ελλάδος και της κοινωνικής μας ασφάλειας
Αυτό πλέον οδηγεί την χώρα μας σε αποσταθεροποίηση με τέτοιου είδους απειλές και συκοφαντίες κατά των Ελλήνων πολιτών, εκβιασμούς αλλά και ευθεία καταπάτηση της έννομης τάξης διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης και της Εθνικής μας ασφάλειας και ακεραιότητας, θυμίζοντάς μας τις φασιστικές μεθόδους τύπου Χίτλερ και Στάλιν και των παρακλάδων τους.
Η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών αλλά και οι αντιδρώντες πολίτες, σύλλογοι γονέων κ.α. πάντα αναφέρουμε γραπτώς και προφορικώς ως αξίες μας, το Σύνταγμα της Ελλάδος και την Δημοκρατία του Ελληνικού Έθνους και Λαού πράγμα που απέχει από τους βρώμικους χαρακτηρισμούς της ΟΓΕ ! Η ΟΓΕ προφανώς δεν γνωρίζει τί σημαίνει Σύνταγμα της Ελλάδος, Δημοκρατία, Ελληνικό Έθνος, Ιστορία, Παιδεία και ελπίζουμε ότι αν φερθεί δημοκρατικά και μας ακούσει θα τους διδάξουμε τις αρχές της Δημοκρατίας και τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους που δεν γνωρίζουν.
Επειδή οι ως άνω χαρακτηρισμοί εκ της ΟΓΕ όπως «φασίστες» , « φασιστικές ομάδες » « ψεύδη, δηλητήριο » συνιστούν συκοφαντική δυσφήμιση και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υποληψή μας ως γονείς, ως εργαζομένους, ως οικογενειάρχες, ως αξιοπρεπείς Έλληνες Πολίτες, ενώ προσβάλλουν την προσωπικότητα εκάστου εξ ημών ως φυσικά πρόσωπα αλλά και την επωνυμία του νομικού μας προσώπου δημοσιεύοντας και διαδίδωντας τους βαρύτατους αυτούς χαρακτηρισμούς σε δημόσια μέσα ενημέρωσης που παρακολουθεί ο Ελληνικός Λαός, οι συγγενείς, φίλοι, τα παιδιά μας με δόλο και σκοπό την συκοφαντία και τον εξευτελισμό μας και την συσχέτιση με γεγονότα και καταστάσεις που δεν έχουμε καμμία σχέση!

Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΈναρξηΠροηγούμενοΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 28